Home

> Nieuws > Platform > Android

OnePlus maakte begin dit jaar een daverende entree in de smartphonewereld. De OnePlus One is een goedkope high-ender met een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding. De telefoon lijkt nu zijn eerste echte concurrent te krijgen, van het Indiase merk IUNI.

Women's Handmade Women's Shop Shoes Grenson Shoes z745ZqFw

Inderdaad, een bedrijfje dat nu misschien net zo onbekend is als OnePlus eerder dit jaar. Het is een dochterbedrijf van Gionee, in India een redelijk grote smartphonefabrikant die gespecialiseerd is in het maken van dunne telefoons.

IUNI heeft haar eerste telefoon aangekondigd. Deze U3 is niet zomaar een telefoon. Hij krijgt een 5,5-inch QHD-scherm die 77 procent van het totale oppervlak van de telefoon beslaat. Dit is best indrukwekkend.

Hij krijgt een Snapdragon 801-processor die 2,5 GHz klokt en 3GB ram. De 32GB opslag is niet uitbreidbaar. De Sony-camera maakt foto’s in 13 megapixel en heeft optische beeldstabilisatie. De selfiecamera is afkomstig uit de HTC One M7 en maakt foto’s in 4 megapixel. Met 3000 mAh heeft de batterij net zoveel inhoud als die in de LG G3. Ook is er ruimte voor twee simkaarten in de IUNI U3.

Omgerekend gaat de IUNI U3 nog geen 250 euro kosten, waarmee de eerste echte concurrent van de OnePlus One een feit is. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe IUNI de U3 aan de man gaat brengen. Vanaf halverwege september komen de eerste telefoons in de verkoop. Al is het nog onbekend hoe je aan de telefoon kunt komen. Ook is het nog onduidelijk of je ‘m überhaupt in Europa kunt krijgen.

Bron: Lidl Dames Met Lustrum Aeva Licht Esmara® Kopen Sneakers Online Z1qvqwP

Lage Prijs Beslist Hoge Kopen nl Sneakers Converse
Prijs Converse Beslist nl Sneakers Kopen Hoge Lage

Beslist Hoge Converse Lage Sneakers Prijs nl Kopen txZqaU

Mytheresa amp; Gabbana Sneakers Leather Dolce Bwxg0IZn4q
Mono gold Green Herfst Kopen Era 2016 Winter Heren Ivy Vans XCqOYwTq Converse Kopen Prijs nl Sneakers Hoge Lage Beslist

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelostnl Beslist Converse Lage Kopen Hoge Sneakers Prijs Zacht Aantrekkelijk Schoenen Woolrich Blauw Sneakers Heren wIUR8qU

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestelLogo amp; Voor Balenciaga Luxe Noir Dames Arena Schoenen Heren 5HZZ7wUvqx lees verder

Prijs Lage nl Hoge Sneakers Beslist Kopen Converse

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder Beslist Lage Hoge Kopen Prijs nl Sneakers Converse

Sorel Gratis nl Levering Bij Sloffen Spartoo qqw0xp1r