Home

> Nieuws > Platform > Android

OnePlus maakte begin dit jaar een daverende entree in de smartphonewereld. De OnePlus One is een goedkope high-ender met een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding. De telefoon lijkt nu zijn eerste echte concurrent te krijgen, van het Indiase merk IUNI.

Kopen 2019 Beslist Sandalen Finn nl Collectie Nieuwe Comfort z1a81w7qE

Inderdaad, een bedrijfje dat nu misschien net zo onbekend is als OnePlus eerder dit jaar. Het is een dochterbedrijf van Gionee, in India een redelijk grote smartphonefabrikant die gespecialiseerd is in het maken van dunne telefoons.

IUNI heeft haar eerste telefoon aangekondigd. Deze U3 is niet zomaar een telefoon. Hij krijgt een 5,5-inch QHD-scherm die 77 procent van het totale oppervlak van de telefoon beslaat. Dit is best indrukwekkend.

Hij krijgt een Snapdragon 801-processor die 2,5 GHz klokt en 3GB ram. De 32GB opslag is niet uitbreidbaar. De Sony-camera maakt foto’s in 13 megapixel en heeft optische beeldstabilisatie. De selfiecamera is afkomstig uit de HTC One M7 en maakt foto’s in 4 megapixel. Met 3000 mAh heeft de batterij net zoveel inhoud als die in de LG G3. Ook is er ruimte voor twee simkaarten in de IUNI U3.

Omgerekend gaat de IUNI U3 nog geen 250 euro kosten, waarmee de eerste echte concurrent van de OnePlus One een feit is. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe IUNI de U3 aan de man gaat brengen. Vanaf halverwege september komen de eerste telefoons in de verkoop. Al is het nog onbekend hoe je aan de telefoon kunt komen. Ook is het nog onduidelijk of je ‘m überhaupt in Europa kunt krijgen.

Bron: Lidl Dames Met Lustrum Aeva Licht Esmara® Kopen Sneakers Online Z1qvqwP

Angelo Outlet D Instappers Goedkoop 40005 Dames Roberto Goud
40005 D Roberto Dames Outlet Angelo Goud Instappers Goedkoop

Dames Goud Angelo Roberto Instappers 40005 Goedkoop D Outlet HaqYw7aIx

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelostGoedkoop Angelo Dames Outlet Goud Instappers Roberto 40005 D Zacht Aantrekkelijk Schoenen Woolrich Blauw Sneakers Heren wIUR8qU

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestelInstappers In heren In Toronto Scapino Instappers heren Toronto Scapino Scapino qZPCPEdxnw lees verder

Instappers Goedkoop Dames 40005 Outlet Angelo D Roberto Goud

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder Instappers Dames D Angelo Roberto Outlet Goedkoop Goud 40005

Wrangler Sneakers Leemans Wrangler Leemans Schoenen Schoenen Wrangler Sneakers Sneakers Leemans 7gBwxfdqcB