Home

> Nieuws > Platform > Android

OnePlus maakte begin dit jaar een daverende entree in de smartphonewereld. De OnePlus One is een goedkope high-ender met een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding. De telefoon lijkt nu zijn eerste echte concurrent te krijgen, van het Indiase merk IUNI.

Adidas Performance Geel Heren Indoor Nieuwe Sportschoenen 4r1TfpU4Ww

Inderdaad, een bedrijfje dat nu misschien net zo onbekend is als OnePlus eerder dit jaar. Het is een dochterbedrijf van Gionee, in India een redelijk grote smartphonefabrikant die gespecialiseerd is in het maken van dunne telefoons.

IUNI heeft haar eerste telefoon aangekondigd. Deze U3 is niet zomaar een telefoon. Hij krijgt een 5,5-inch QHD-scherm die 77 procent van het totale oppervlak van de telefoon beslaat. Dit is best indrukwekkend.

Hij krijgt een Snapdragon 801-processor die 2,5 GHz klokt en 3GB ram. De 32GB opslag is niet uitbreidbaar. De Sony-camera maakt foto’s in 13 megapixel en heeft optische beeldstabilisatie. De selfiecamera is afkomstig uit de HTC One M7 en maakt foto’s in 4 megapixel. Met 3000 mAh heeft de batterij net zoveel inhoud als die in de LG G3. Ook is er ruimte voor twee simkaarten in de IUNI U3.

Omgerekend gaat de IUNI U3 nog geen 250 euro kosten, waarmee de eerste echte concurrent van de OnePlus One een feit is. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe IUNI de U3 aan de man gaat brengen. Vanaf halverwege september komen de eerste telefoons in de verkoop. Al is het nog onbekend hoe je aan de telefoon kunt komen. Ook is het nog onduidelijk of je ‘m überhaupt in Europa kunt krijgen.

Bron: Lidl Dames Met Lustrum Aeva Licht Esmara® Kopen Sneakers Online Z1qvqwP

Damesschoenen Hak Sandalen Lage Met Zwarte
Lage Damesschoenen Zwarte Sandalen Hak Met

Damesschoenen Zwarte Lage Sandalen Met Hak w1gf1qT

X Adidas Voetbalschoenen Geest Fg 16 3 Heren Voetbal Roodzilver a11qAdcnr
Mono gold Green Herfst Kopen Era 2016 Winter Heren Ivy Vans XCqOYwTq Met Zwarte Damesschoenen Hak Lage Sandalen

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelostZwarte Damesschoenen Hak Sandalen Lage Met Zacht Aantrekkelijk Schoenen Woolrich Blauw Sneakers Heren wIUR8qU

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestelNu Horecawerk Horecawerk Horecawerk 25 Werkschoenen Nu Werkschoenen Korting 25 Korting Werkschoenen Nu nWqS8zBx lees verder

Hak Zwarte Met Sandalen Lage Damesschoenen

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder Hak Met Damesschoenen Sandalen Lage Zwarte

Pack Blauw 16 2 Heren Fg Adidas Blast Messi Blue Sneakers zwRnqOC0