Goedkope be Manfield In Dames Sneakers Fashiola Sale De qar0pqnw

Fruit op de werkplek

Neem direct contact met ons op voor een offerte via 0800 25 760Melvin Hamilton Bruin O11 amp; Korte Amelie Me211n017 Authentiek vBSavw  of Schoenen enkellaarzen Sandalenopen laarzen Sneakers nette Sxp7pP

U wilt graag fitte en vitale collega’s. Een dagelijks portie vers fruit helpt daarbij. Met de Ambius Healthsnack service maakt u het makkelijk voor uw collega’s om een bewust gezonde keuze te maken. Bovendien heeft u er zelf geen omkijken naar. Twee keer per week leveren wij in heel België vers fruit op de werkplek.

Kopen 2016 Mono Ivy Vans Heren Era gold Herfst Green Winter
Fruit voor de zieke medewerker Bestellen
Vitamineboost voor uw zieke medewerker Geef uw zieke medewerker een vitamineboost met de fruitmanden van Ambius. U bestelt de fruitmand eenvoudig via onderstaande link. Samen met een persoonlijke boodschap leveren wij de fruitmand bij de zieke collega af.

Wist u dat?...

Het is ook fiscaal aantrekkelijk om de Ambius Healthsnack te bestellen; deze service aan uw medewerkers valt onder de nihilwaardering en heeft geen invloed op de werkkostenregeling.

Practische informatie

Voor 2017 Drawstring Chunky Hakken Suede Schoenen Qupid Booties 4PxOwvqq

Ambius doet een voorstel om de aanwezigheid van vers fruit zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. Zo zorgen wij er samen voor dat het fruit, de fruitboxen of de fruitdisplays goed zichtbaar zijn op de werkvloer. Met een aantrekkelijke presentatie met mooie displays maken wij het voor uw medewerkers nog makkelijker om een gezonde keuze te maken.

Meer informatie en inspiratie

Onze vestigingen Nog vragen? Neem gerust contact op
Voordelen van planten Planten zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook erg nuttig. Ontdek de vele voordelen van het gebruik van interieurbeplanting.