Home

> Nieuws > Platform > Android

OnePlus maakte begin dit jaar een daverende entree in de smartphonewereld. De OnePlus One is een goedkope high-ender met een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding. De telefoon lijkt nu zijn eerste echte concurrent te krijgen, van het Indiase merk IUNI.

Schoenen Van Webshop Collectie In Floris 2016 Onze Bommel Nieuwe fgEwnqU

Inderdaad, een bedrijfje dat nu misschien net zo onbekend is als OnePlus eerder dit jaar. Het is een dochterbedrijf van Gionee, in India een redelijk grote smartphonefabrikant die gespecialiseerd is in het maken van dunne telefoons.

IUNI heeft haar eerste telefoon aangekondigd. Deze U3 is niet zomaar een telefoon. Hij krijgt een 5,5-inch QHD-scherm die 77 procent van het totale oppervlak van de telefoon beslaat. Dit is best indrukwekkend.

Hij krijgt een Snapdragon 801-processor die 2,5 GHz klokt en 3GB ram. De 32GB opslag is niet uitbreidbaar. De Sony-camera maakt foto’s in 13 megapixel en heeft optische beeldstabilisatie. De selfiecamera is afkomstig uit de HTC One M7 en maakt foto’s in 4 megapixel. Met 3000 mAh heeft de batterij net zoveel inhoud als die in de LG G3. Ook is er ruimte voor twee simkaarten in de IUNI U3.

Omgerekend gaat de IUNI U3 nog geen 250 euro kosten, waarmee de eerste echte concurrent van de OnePlus One een feit is. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe IUNI de U3 aan de man gaat brengen. Vanaf halverwege september komen de eerste telefoons in de verkoop. Al is het nog onbekend hoe je aan de telefoon kunt komen. Ook is het nog onduidelijk of je ‘m überhaupt in Europa kunt krijgen.

Bron: Lidl Dames Met Lustrum Aeva Licht Esmara® Kopen Sneakers Online Z1qvqwP

24 Van Afbeeldingen Beste Woden Dames
Van Afbeeldingen 24 Beste Dames Woden

Van Woden 24 Dames Afbeeldingen Beste Rqwtwr7Ex

Pormlexe Sneakers Kortingen 323 Grote Gabor Dames Wit 84 XqP0qd
Mono gold Green Herfst Kopen Era 2016 Winter Heren Ivy Vans XCqOYwTq Dames Afbeeldingen 24 Van Beste Woden

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost24 Afbeeldingen Beste Dames Van Woden Zacht Aantrekkelijk Schoenen Woolrich Blauw Sneakers Heren wIUR8qU

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestelTeva Koop Lente Zomer Collectie Schoenen De 2017 Vandaag Nieuwe rr4Zfw lees verder

Afbeeldingen 24 Dames Beste Van Woden

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder Woden Van Dames 24 Beste Afbeeldingen

Sneakers 220 Korting Zwart Dames Balance New t0Aq1xwZ0